Over ons

Tijdens mijn middelbare school wist ik al vrij snel dat ik rechten wilde gaan studeren, en dan voornamelijk Europees recht, omdat ik verder wilde kijken dan de Nederlandse grenzen. Een bachelor International and European Law aan de Radboud Universiteit werd daarna opgevolgd door de master International Business Law aan de VU in Amsterdam waarbij ik met veel plezier een scriptie heb geschreven over de vraag of zorgverzekeraars aanbestedingsplichtig waren vanuit het Europeesrechtelijk perspectief.

Na het behalen van mijn diploma ben ik in het aanbestedingsrecht gegaan om vervolgens over te stappen naar een grote bank waarbij ik financiële criminaliteit opspoorde. Echter bij beide functies zocht ik voornamelijk vraagstukken over de AVG op en dit heeft me zodanig gegrepen dat ik in juli 2018 besloot mijn eigen bedrijf op te zetten. In oktober was het dan zover en zag Viadine Juridisch Advies het levenslicht.

Doordat mijn cliënten actief zijn in zeer verschillende branches, variërend van architectuur of Data Science tot een academisch ziekenhuis kom ik veelvuldig in contact met verschillende invalshoeken van de AVG, wat mij helpt om me ook toe te spitsen op uw branche.